Een moderne dansschool gevestigd in Almere en in Lelystad. Onze danslessen zijn geïnspireerd door het Christelijk geloof. Gelovig of niet, iedereen is bij ons welkom!

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring
Huisregels

Streetdance Hiphop dansles

Home  /  Dansstijlen  /  Streetdance Hiphop dansles
Voor kinderen vanaf 8 jaar

Streetdance Hiphop dansles

Een dansles waarin de basis ligt in de stoere hiphop en streetdance bewegingen. Tijdens de dansles krijgen kinderen stoere bewegingen aangeleerd aan de hand van een warming-up, danstechniek en choreografie. De hiphop en streetdance dansles wordt afgesloten met een cooling down. Een term die de kids vaak in de dansles zullen horen is de BOUNCE! Een beweging waarbij je door je knieën buigt. Ook wordt er op de dansschool aandacht besteedt aan het dansen in een groep en voor een publiek. Tijdens de hiphop en streetdance dansles doen we dit door de kinderen tips en tricks aan te leren over uitstraling, danshouding en posities. Bij de keuze van de hiphop en streetdance muziek letten we op het taalgebruik in de liedjes.

Momenteel bieden wij alleen voor kinderen vanaf 8 jaar hiphop en streetdance danslessen in Almere. In Lelystad krijg je in de les een combinatie van dansstijlen aangeleerd.  Heb jij interesse in tiener hiphop danslessen of volwassen hiphop danslessen op onze dansschool in Almere of in Lelystad? Neem gerust even contact op met dansschool CHOSEN.