Een moderne dansschool gevestigd in Almere en in Lelystad. Onze danslessen zijn geïnspireerd door het Christelijk geloof. Gelovig of niet, iedereen is bij ons welkom!

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring
Huisregels

Moderne dansles

Home  /  Dansstijlen  /  Moderne dansles
Moderne dansles voor tieners vanaf 12 jaar

Moderne dansles

De wortels van moderne dans liggen in klassiek ballet, maar de bewegingen zijn wat vloeiender. De structuur van onze moderne dansles voor tieners is: een warming up, techniek/across the floor, choreografie en een cooling down. Termen die je regelmatig in de tiener moderne danslessen zult horen zijn relève, plié, en contraction. Tijdens de dansles wordt er geoefend met het dansen in een groep en voor een publiek. Dit doen wij door dansers tips en tricks aan te leren over uitstraling, danshouding en posities. Muziek met grof taalgebruik of met een negatief boodschap vormen geen onderdeel uit van ons muziekrepertoire. De muziek waarop wordt gedanst bestaat uit nummers met een positief en inspirerende boodschap.

Momenteel bieden wij alleen voor een tieners vanaf 12 jaar moderne danslessen. Heb jij interesse in moderne danslessen voor kinderen of voor volwassen op onze dansschool in Almere of in Lelystad? Stuur ons dan een mail naar info@chosendance.nl