Een moderne dansschool gevestigd in Almere en in Lelystad. Onze danslessen zijn geïnspireerd door het Christelijk geloof. Gelovig of niet, iedereen is bij ons welkom!

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring
Huisregels

Hiphop Streetdance

Home  /  Dansstijlen  /  Hiphop Streetdance
Voor tieners vanaf 12 jaar

Hiphop Streetdance

Een dansles waarin de basis ligt in de stoere hiphop en streetdance bewegingen. Tijdens de dansles krijg jij toffe bewegingen aangeleerd aan de hand van een warming-up, danstechniek en choreografie. De hiphop en streetdance dansles wordt vaak afgesloten met een cooling down. Een term die je in de dansles vaak zult horen is de BOUNCE! Een beweging waarbij je door je knieën buigt. Ook wordt er op de dansschool aandacht besteedt aan het dansen in een groep en voor een publiek. Tijdens de hiphop en streetdance dansles doen we dit door jou tips en tricks aan te leren over uitstraling, danshouding en posities. Bij de keuze van de hiphop en streetdance muziek letten we op het taalgebruik in de liedjes.

Heb jij interesse in tiener hiphop danslessen of volwassen hiphop danslessen op onze dansschool in Almere of in Lelystad? Stuur ons dan een mail naar info@chosendance.nl